image descriprion

Vila Mačak i Muškatkla

Cana noćenja od: 50€

Vila Mačak i muškatkla“ nalazi se u Vikend naselju na Kopaoniku, na 200 m od asfaltnog puta, blizu Čajetinske česme. Sastoji se od tri apartmana sa sopstvenim ulazima. Vila ima sopstveni izvor vode, jer na Kopaoniku postoji veliki problem vodosnabdevanja i do vile dolazi bakteriološki čista voda sa 60 metara dubine i u okolini nema nikakvih mogućih zagadjivača. Do vile vode stepenice sa električnom rasvetom. Grejanje je na pelet i na električnu energiju. Poseduje Wi Fi i svaki apartman ima LCD TV sa desetak programa. Ukupni kapacitet je za 12 do 14 osoba.

Apartman 1 ima površinu od 50 kvadratnih metara. Poseduje zasebnu spavaću sobu, prostranu dnevnu sobu sa kaminom, podovi su obloženi sa bambusovim parketom i LCD televizor sa kućnim bioskopom. Razvlačenjem ugaone garniture dobija se ležaj za dve osobe. U prostranoj kuhinji postoje dve keramičke ringle i dve posebne na plin, kao i mikrotalasnu peć. Od malih kućnih aparata raspolaže sa mikserom, tosterom, seckalicom. U prostranom kupatilu nalazi se jakuzi kada sa efektima saune i zidnim fenom i veš mašinom. Za opuštanje postoji mini zen bašta , stolica za ljuljanje sa masažerom.

Apartman 2 ima površinu 44 kvadratnih metara sa dve terase, zasebnom spavaćom sobom. U kuhinji postoji rerna i četiri električne ringle, mikrotalasna peć i mali kućni aparati.Dnevna soba ima prostrani trpezarijski sto, udoban krevet na razvlačenje kao i LCD televizor. Kupatilo ima tuš kabinu sa masažerima.

Apartman 3 ima površinu od 40 kvadratnih metara sa spavaćom sobom sa dva kreveta na razvlačenje gde mogu udobno da se smeste 4 osobe. Kuhinja sa trpezarijom poseduje krevet na razvlačenje, LCD televizor sa kućnim bioskopom. Kupatilo ima tuš kabinu sa masažerima.