TikTurist

Dragi nasi posetioci,
Dobrodosli na oficijelni sajt agencije Tik turist.
Agencija Tik turist kao mlada agencija po stazu osnivanja, ima za cilj da nasem trzistu ponudi veoma kvalitetne i unikatne turisticke usluge, a nasim putnicima pruzi mogucnost da upoznaju mnogobrojne destinacije. Ovo se pre svega odnosi na putovanja Srbijom I boravak na TC Kopaonik gde smo u prilici da ponudimo veliki broj raznovrsnih, a i puno unikatnih aranzmana, sto cete, dragi nasi posetioci, imati i prilike da iskusite u narednim godinama.
Sa druge strane, nasa agencija zasigurno se nalazi u vrhu turisticke ponude naseg najveceg ski centra – Kopaonika, na kome postoje i predstavnici agencije tokom zimske sezone. Pored veoma velikog broja, hotela, apart-hotela, apartmana, vila i planisnskih kuca, a pazljivo biranih da zadovolje sve potrebe savremenog putnika, mozemo Vam ponuditi i paket aranzmane koji ukljucuju Prevoz autobusom i smestaj na Kopaoniku. I to nije sve, veoma dobra poslovna saradnja koju nudimo vlasnicima apartmana ,vila I vikendica (celogodisnje odrzavanje, obilaske, nadzor objekata, poravke na njima u toku sezone I van nje).
Agencija se bavi I prevozom u gostiju od i do aerodrome u okruzenju (avionski transferi) ,prevozom od smestajnih jedinica to skijalista kako nasih tako I gostiju poslovnih partnera, prevozom na sva Vasa slavlja,poslovne sastanke,sportske I kulturne dogadjaje.Za vreme zimske sezone od svih gradova Srbije do Kopaonika I obratno vrsimo prevoz putnickim vozilima,kombi vozilima, mini busevima I autobusima visoke turisticke klase.
Imamo dobru poslovnu saradnju sa lokalima, restoranima, ski servisima i drugim turistickim ciniocima na Kopaoniku, omogucavamo nasim putnicima veoma veliki spektar koriscenja nasih usluga i mnogobrojnih popusta, koji osim sto imaju za cilj da Vam ustede novac na Kopaoniku, takodje imaju za cilj da Vas boravak na Kopaoniku ucine mnogo prijatnijim, lepsim i jednostavno receno boljim. Poptrudili smo se da za Vas, dragi nasi klijenti, takodje pruzimo i nesvakidasanj dozivljaj na Kopaonik kroz razlicite izlete i mini ekskurzije, obilaske manastira ,jezera celodnevnih izleta u okolini Kopaonika. Takodje, garantujemo i NAJBOLJE CENE na Kopaoniku. Proverite.
U letnjem periodu nudimo mnostvo smestajnih objekata na crnogorskom primorju ,organizovani prevoz ,smestaj u banjama Srbije
Srdacan pozdrav,
Vesna Ninic,
vlasnik TIK TURIST

image description