image descriprion

Apartman Živković br.6

Cana noćenja od: 50€

Apartman Živković nalaze se u zgradi Milmari D u sastavu kompleksa Milmari resort koji se nalazi u vikend naselju pored samog magistralnog puta Kopaonik-Rudnica. Udaljeni su 6 km od centra Kopaonika,moderno su opremljeni i poseduju opremljenu kuhinju, dnevnu i spavaću sobu sa terasama, LCD televizorima, bežičnim internetom u svim prostorijama. U sklopu kompleksa Milmari resort nalaze se: otvoreni i zatvoreni bazen, wellnes i spa centar. Parking je otvorenog tipa bez naknade.

Sa terasa apartmana pruža se predivan pogled na planinu i daleki horizont koji u zavisnosti od godišnjeg doba nudi raznolikost boja i mirisa.

Apartman Živković br.6 je površine 42 metra kvadratna i sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe (zasebna) i kupatila. Kuhinja je moderno opremljena sa svim pratećim elementima. U dnevnoj sobi je dvosed na razvlačenje i fotelja na ravlacenje u spavacoj sobi konforan francuski lezaj i krevet (singl). Kupatilo je moderno opremljeno sa tus kabinom, peškirima i fenom za kosu. U dnevnom boravku je moderan LCD televizor 39 inca ekran,kablovska TV,WI-Fi u celom apartmanu (besplatno).Apartman poseduje terase sa kojih se pruža divan pogled na okolinu.Pogodan za smeštaj 5-6 osoba.

Gosti ostvaruju popust: -na ski školu kod licenciranih instruktora
-na rentu ski opreme
-na korišćenje wellness i spa (za goste u apartmanima u Živković I Radojičić koji se nalaze u sklopu kompleksa Milmari resort i Jollykop).
-prevoz od apartmana do skijalista.
-prevoz od aerodroma do apartmana (za goste apartmana Živković I Radojičić popust 20% agencija tik turist)

Cena ukljucuje:
-Najam apartmana
-Završno čišćenje, struju, vodu. grejanje, posteljinu,wi-fi, kablovsku TV.
-Korišćenje skijašnice (za apartmane Radojičić u vili Valentina).
Cena ne uključuje:
-Boravišnu taksu: po osobi po noći: odrasli 100.00 RSD , deca 7-15 godina 50 RSD.