image descriprion

Apartman Vidik delux br.7

Cana noćenja od: 50€

Apartmanski kompleks”Vidik” nalazi se u vikend naselju na 6 km od centra, 3 km od ski staze “Sunčana dolina”, na nadmorskoj visini od 1300 m, a uz sam regionalni put Raška – Kopaonik.

Kompleks poseduje sopstveni vodovod sa izvorom prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta.

Na samom ulazu u kompleks nalazi se objekat sa 20 apartmana od kojih je apartman br 7 ,, DE LUX VIDIK,, na prvom spratu..Za svaki apartman predviđeno je sopstveno parking mesto kao i prostor u skijašnici za odlaganje opreme.

Ceo objekat izgradjen je je po standardima energetski efikasne gradnje, a posebna pažnja posvećena je zvučnoj zaštiti između apartmana. Za grejanje koriste se električni kotlovi kao i podno grejanje u kupatilima. Poseduje kablovsku televiziju i internetu svim sobama. Objekat ima 6 etaža i opremljen je hidrauličnim bešumnim liftom. Završna obrada u apartmanima izvedena je od najkvalitetnijih materijala u I klasi, hrastov parket, italijanska keramika, vodoperive boje renomiranih proizvođača.

Bezbednost u objektu počinje od ulaznih sigurnosnih vrata u apartman, nastavlja se preko tehničke službe a završava sa ulaznom rampom u kompleks koju mogu da podignu samo vlasnici apartmana. U objektu, kao i van njega, preduzete su odgovarajuće mere protivpožarne zaštite.

Studio apartman br.7 ,,DE LUX VIDIK,, kategorisan sa 3 *** povrsine 29 metara kvadratnih nalazi se na 1(prvom) spratu .Apartman je savremeno opremljen modernim nameštajem ,LCD televizorom,kablovskim tv kanalima,WI-FI,modernom kuhinjom sa kompletnom opremom od posuđa kućnih aparata (frizider,mikro talasna ,ravna glas keramička ploča, cediljka za voće,pica pekač, čajnik … ) do naj sitnijih detalja.

Grejanje u apartmanu je električno podno grejanje .Kupatilo je vrhunski opremljeno modernim kupatilskim namestajem,modernom tuš kabinom,fenom za sušenje i ostalom pratećom opremom.

Gosti ostvaruju popust: -na ski školu kod licenciranih instruktora
-na rentu ski opreme
-prevoz od apartmana do skijalista.
-prevoz od aerodroma do apartmana (za goste apartmana Živković I Radojičić popust 20% agencija tik turist)

Cena ukljucuje:
-Najam apartmana
-Završno čišćenje, struju, vodu. grejanje, posteljinu, wi-fi, kablovsku TV.
-Korišćenje skijašnice (za apartmane Radojičić u vili Valentina).
Cena ne uključuje:
-Boravišnu taksu: po osobi po noći: odrasli 100.00 RSD , deca 7-15 godina 50 RSD.

Rezerviši svoj smeštaj