image descriprion

Apartman Vidik br.17

Cana noćenja od: 50€

Studio apartman PETROVIĆ br.17 Apartmanski kompleks”Vidik” nalazi se u vikend naselju na 6 km od centra, 3 km od ski staze “Sunčana dolina”, na nadmorskoj visini od 1300 m, a uz sam regionalni put Raška – Kopaonik.

Studio apartman PETROVIĆ br. 17 kategorisan sa 3 *** povrsine 27 metara kvadratnih nalazi se na 3 (trećem) spratu . Apartman je savremeno opremljen modernim nameštajem, LCD televizorom, kablovskim tv kanalima, WI-FI, modernom kuhinjom sa kompletnom opremom od posuđa, kućnih aparata (frizider, mikro talasna ,ravna glas keramička ploča, mikser, sokovnik, cediljka za voće, pica pekač, sokovnik, čajnik ..itd ) do naj sitnijih detalja. Grejanje u apartmanu je električno podno grejanje .Kupatilo je vrhunski opremljeno modernim kupatilskim namestajem,modernom tuš kabinom,fenom za sušenje i ostalom pratećom opremom.

Kompleks poseduje sopstveni vodovod sa izvorom prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta.

Na samom ulazu u kompleks nalazi se objekat sa 20 apartmana od kojih je apartman PETROVIĆ br 17 na trećem spratu. Za svaki apartman predviđeno je sopstveno parking mesto kao i prostor u skijašnici za odlaganje opreme. Ceo objekat izgradjen je je po standardima energetski efikasne gradnje, a posebna pažnja posvećena je zvučnoj zaštiti između apartmana. Za grejanje koriste se električni kotlovi kao i podno grejanje u kupatilima. Poseduje kablovsku televiziju i internetu svim sobama. Objekat ima 6 etaža i opremljen je hidrauličnim bešumnim liftom. Završna obrada u apartmanima izvedena je od najkvalitetnijih materijala u I klasi, hrastov parket, italijanska keramika, vodoperive boje renomiranih proizvođača.

Bezbednost u objektu počinje od ulaznih sigurnosnih vrata u apartman, nastavlja se preko tehničke službe a završava sa ulaznom rampom u kompleks koju mogu da podignu samo vlasnici apartmana. U objektu, kao i van njega, preduzete su odgovarajuće mere protivpožarne zaštite.

Gosti ostvaruju popust: -na ski školu kod licenciranih instruktora
-na rentu ski opreme
-prevoz od apartmana do skijalista.
-prevoz od aerodroma do apartmana (za goste apartmana Živković I Radojičić popust 20% agencija tik turist)

Cena ukljucuje:
-Najam apartmana
-Završno čišćenje, struju, vodu. grejanje, posteljinu, wi-fi, kablovsku TV.
-Korišćenje skijašnice (za apartmane Radojičić u vili Valentina).
Cena ne uključuje:
-Boravišnu taksu: po osobi po noći: odrasli 100.00 RSD , deca 7-15 godina 50 RSD.