image descriprion

Apartmani Ruvidić A 10 i A 11

Cana noćenja od: 50€

Apartmani ,, Ruvidić A 10 i A 11,, nalaze se u zgradi Milmari D u sastavu kompleksa Milmari resort koji se nalazi u vikend naselju pored samog magistralnog puta Kopaonik-Rudnica. Udaljeni su 6 km od centra Kopaonika,moderno su opremljeni i poseduju opremljenu kuhinju, dnevnu i spavaću sobu sa terasama, LCD televizorima, bežičnim internetom u svim prostorijama. U sklopu kompleksa Milmari resort nalaze se: otvoreni i zatvoreni bazen, wellnes i spa centar (uz doplatu sa popustom ). Parking je otvorenog tipa bez naknade.
Sa terasa apartmana pruža se predivan pogled na planinu i daleki horizont koji u zavisnosti od godišnjeg doba nudi raznolikost boja i mirisa.
Apartmani Ruvidić A.10i A11 su površine 43 metra kvadratna i sastoje se od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe (zasebna) i kupatila. Kuhinja je moderno opremljena sa svim pratećim elementima. U dnevnoj sobi je ugaona garnitura na razvlacenje ( A10) a u (A11) je trosed na razvlacenje ,u spavaćoj sobi konforan francuski lezaj I kreveti na sprat. Kupatilo je moderno opremljeno sa tuš kabinom, peškirima i fenom za kosu. U dnevnom boravku je moderan LCD televizor 39 inca ekran, kablovska TV, WI-Fi u celom apartmanu (besplatno).Pogodani za boravak 5 osoba.
Gosti ostvaruju popust: -na ski školu kod licenciranih instruktora
-na rentu ski opreme
-na korišćenje wellness i spa ( 30%).
-prevoz od apartmana do skijalista. -prevoz od aerodroma do apartmana (popust 20% agencija tik turist)
Cena ukljucuje:
-Najam apartmana
-Završno čišćenje, struju, vodu. grejanje, posteljinu, wi-fi, kablovsku TV.
-Korišćenje skijašnice.
Cena ne uključuje:
-Boravišnu taksu: po osobi po noći: odrasli 100.00 RSD , deca 7-15 godina 50 RSD. -Besplatno koriscenje bazena i spa centra
-Prevoz od apartmana do ski centra

Rezerviši svoj smeštaj