image descriprion

Apartman Mila

Cana noćenja od: 50€

Apartman Mila nalazi se u zgradi pored apartmanskog kompleksa VIDIK u vikend naselju na 6 km od centra, 3 km od ski staze “Sunčana dolina”, na nadmorskoj visini od 1300 m, a uz sam regionalni put Raška – Kopaonik.
Objekat izgradjen je je po standardima energetski efikasne gradnje, a posebna pažnja posvećena je zvučnoj zaštiti između apartmana. Za grejanje koriste se električni kotlovi kao i podno grejanje u kupatilima. Poseduje kablovsku televiziju i internetu svim delovima zgrade.. Završna obrada u apartmanima izvedena je od najkvalitetnijih materijala u I klasi, hrastov parket, italijanska keramika, vodoperive boje renomiranih proizvođača.
Studio apartman br.8 ,,MILA,, kategorisan sa4 **** povrsine 34 metara kvadratnih nalazi se na 1(prvom) spratu .Apartman je savremeno opremljen modernim nameštajem ,LCD televizorom,kablovskim tv kanalima,WI-FI,modernom kuhinjom sa kompletnom opremom od posuđa kućnih aparata (frizider,mikro talasna ,ravna glas keramička ploča, cediljka za voće, čajnik … ) do naj sitnijih detalja.