image descriprion

Apartman HANA (A4)

Cana noćenja od: 50€

Apartman HANA se nalazi u objektu Vila Jelena 2 na prvom spratu kategorisan sa 4 (****)
Vila Jelena 2 je nov, moderno opremljen objekat lociran na obroncima Kopaonika, a u samom centru vikend naselja na udaljenosti od oko 5km od turističkog centra i 3km od staze „Sunčana dolina“. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1350m, uz sam regionalni put Raška-Kopaonik.
Vila poseduje sopstveno dvorište i sopstvena parking mesta. Iza same vile smešten je kompleks Milmari resort, gde je gostima na raspolaganju SPA centar i bazen sa popustom od 20%. Nekoliko puta dnevno organizovan je ski-bus prevoz do i od centra.
Svojim ambijentom u potpunosti odgovara i aktivnom i pasivnom odmoru gostiju, a arhitektonski stil i opremljenost apartmana garantuju odmor i komfor u pravom smislu reči. Bilo da želite da uživate u skijanju ili se opustite i jednostavno uživate u pogledu – Apartman HANA vam je na raspolaganju.
Vila je građena po najvišim građevinskim standardima . Apartman HANA A4 -55m2) iz kojeg se pruža jedinstven pogled koji omogućava pozicija vile, jedna od najlepših na celoj planini. Udobne i prostrane sobe opremljene su adekvatno dizajniranim nameštajem, a kupatilo italijanskom keramikom visokog kvaliteta. Apartman raspolaže wi-fi mrežom sa odličnim protokom kao i kablovskom televizijom. Napajanje vodom je stalno sa izvora prirodne planinske vode sertifikovanog kvaliteta.